Yolu Hisar Okulları ile 2005 yılında kesişen mezunumuz Ceren Kaysadi, 2010 yılında Hisar Lisesinden, Mehpare Edin Sosyal Sorumluluk ödülünü ve Hisar Sosyal Bilimler ödülünü alarak mezun oldu.

Üniversite başvurularında Uluslararası Kofi Annan eğitim bursu kazanarak Amerika’da Macalester College’da lisans eğitimine başlayan Ceren, ana dal olarak uluslararası siyaset okurken yandal olarak medya ve sosyoloji bölümlerini bitirdi. Terör ve küresel nefretle mücadele üzerine yazdığı tezle birlikte 2014 yılında Ünivesiteden mezun oldu. Yerli ve yabancı küçük gazetelerde, ve birkaç büyük sivil toplum kuruluşunda staj yaptı. İstanbul’a dönerek yüksek lisans öncesi iş deneyimi kazanmak isteyen Ceren, iletişim sektörünün en bilinen uluslararası firmalarından biri olan Edelman PR ajansında yaklaşık 2,5 yıl kadar çalıştı. Elde ettiği deneyimle iletişim alanında uzmanlaşmaya karar verdikten sonra, yüksek lisansını Brüksel Üniversitesi İletişim Fakültesinde “Yeni Medya” üzerine yaptı. Burada, dijital medyada çeşitlilik ve bunun topluma etkisi üzerine yazdığım tez ile üstün başarı ünvanı elde ederek yüksek lisans programından 2017 yılında mezun oldu.

Son 3 yıldır, Lüksemburg’ta, Amazon’un Avrupa merkez ofisinde çalışmaya başlayan Ceren, Amazon’un Avrupa ve Ortadoğu ekiplerini yöneten üç farklı kurumsal iletişim direktörünün idari asistanlığını yapıyor. Kariyerinin daha çok başında Amerika ve Batı Avrupanın iletişim sektöründe isim yapmış, başarılı ve yetenekli liderleriyle bu kadar yakından çalışabilmeyi, ve Amazon gibi yenilikçi bir şirketin iletişim departmanındaki stratejik planlamalara katkı sağlayabilmeyi kendisi için büyük bir deneyim olarak gören Ceren; iletişim sektörünün kendisini sürekli olarak çok yönlü kalmaya ve pek çok alanda iz bırakabilecek kıymetli projeler üretebilmeye teşvik ettiğini belirtiyor ve kariyerine bu alanda devam etmek istiyor.

Hisar Lisesindeki eğitim hayatı boyunca pek çok sosyal sorumluluk projesine katılarak gönüllü çalışmalarda yer alan ve aynı zamanda MUN ve YLI gibi uluslararası liderlik etkinliklerine katılan Ceren, Hisar Okullarındaki akademik ve sosyal deneyimlerin kendisine Üniversiteyi tam burslu okumasını sağlayan Uluslararası Kofi Annan eğitim bursunu kazandırdığını belirtiyor.

Hisar’ı, okul gezileri, türlü sanatsal ve kültürel faaliyetler, spor aktiviteleri, sayısız konferans ve akademik seminerler ile çok renkli bir dünya olarak tanımlayan mezunumuz, hem kişilikleri hem de akademik bilgileriyle kendisinde büyük iz bırakan öğretmenlerine minnettar. Şimdilerde Cambridge Üniversitesi’nin sürdürülebilirlikte liderlik ve iş yönetimi üzerine online sertifika programına katılan sevgili mezunumuz Ceren’e, ideallerine ulaşma yolculuğunda kucak dolusu başarılar diliyoruz.