Columbia Business School’un “Venture For All” programı tarafından düzenlenen çevrimiçi “Girişimcilik” semineri, Lise öğrencilerimizin önderliğinde çevrimiçi olarak Hisar Okulu Lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlendi. Seminer konuşmacısı ve aynı zamanda VFA programı öğretim üyesi olan Profesör Sarah Beston, Lise öğrencilerimiz ile keyifli bir buluşma gerçekleştirdi.

Girişimcilik hakkında detaylı içeriklerin paylaşıldığı seminerde, girişimci nedir, hangi özelliklere sahip olmalıdır, girişimcilerin günümüz dünyasındaki değişikliklere hızlıca adapte olması nasıl mümkün olabilir gibi konu başlıklarına değinildi. Öğrencilerimizin kendi girişimcilik deneyimleriyle ilgili sorular da yönelttiği seminer; girişimciliğe giriş niteliğinde, faydalı bir deneyim sağladı.