Cumhuriyetimizin 97. yılını coşkuyla kutluyoruz. 29 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da Hisar Okulları Youtube kanalımızdan yayınlanacak çevrimiçi törenimizde öğrencilerimizin “Cumhuriyet Değerlerine Sahip Çıkmak” teması kapsamında sergiledikleri performanslarını ve Hisar Eğitim Vakfı, Okul yöneticilerimiz ve konuk konuşmacımızın mesajlarını birlikte izleyeceğiz.

Lise Müdürümüz Sayın Okan Uzelli’nin açılış konuşmasının ardından, Hisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Feyyaz Yüzatlı ve tören onur konuğumuz Sabancı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Prof. Dr. Hakan Erdem konuşmalarını yapacaklar.

Tüm öğrenci ve velilerimizi bu coşkulu günü kutlamak üzere törenimizi izlemeye davet ediyoruz.

Başta ulu önderimiz Atatürk olmak üzere Cumhuriyet’i bizlere armağan edenlerin önünde saygıyla eğiliyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Hisar Okulları Youtube kanalına ulaşmak için lütfen tıklayınız.