Eğitimine Columbia Üniversitesi’nde devam eden 2019 mezunumuz Selin Öz, 14 Kasım 2020 Cumartesi günü Türkiye saati ile 12:00’da uluslararası “Technovation 2021 Launch” etkinliğinde yer alacak.

Mezunumuzun Hisar Ortaokulu ve Lise döneminde, Bilgisayar Bölümü mentorlüğünde, katılmış olduğu Technovation Challenge ile ilgili deneyimlerini paylaşacağı bu etkinliğe ilgi duyan öğrencilerimiz kayıt linkini kullanarak katılabilirler.

Technovation Girls Nedir?
Technovation Girls dünyanın dört bir yanındaki kız öğrencilere programlama, ürün geliştirme, girişimcilik ve liderlik konularında fırsatlar sunan uluslararası bir organizasyondur. 2012 yılından bu yana içinde bulunduğumuz Technovation Challenge ile programlama, ürün geliştirme, girişimcilik ve liderlik konularında çalışılmaktadır. Ortaokul ve lise düzeyinde çok sayıda öğrenci ile proje kapsamında küresel bir problem ele alınarak, çözüme odaklanan bir mobil uygulama geliştirilmekte ve uygulamayı hayata geçirmek için kapsamlı bir iş planı ile süreç tamamlanmaktadır.