Lise 11. Sınıf öğrencimiz Irmak, okulumuzda duyuruları yapılan ve Cambridge Üniversitesi tarafından düzenlenen “Immerse Education Essay Competition” isimli makale yarışmasına katıldı. “Adam Smith’in Günümüz Ekonomisine Olan Etkisi” konulu yazısı ile Üniversiteden burs kazanan öğrencimiz, bu burs ile ekonomi alanında özel bir programa katılabilecek. Program; katılımcılarına üstün müfredat, uzman eğitmenler, ilham verici çevre, akreditasyon ve gönüllüler, ve destekleyici mentorlar sunarak hem eğitici hem de eğlenceli bir tecrübe edinmelerini sağlıyor. Öğrencimiz, online olarak planlanan bu programa 2021 Temmuz ayında dahil olacak.

Öğrencimizin yazısı ayrıca Medium isimli online bir web-sitesinde de yayında. Okumak için lütfen linke tıklayınız.