Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüz tarafından öğrencilerimizin “kişisel-sosyal” gelişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında 7, 8 ve 9. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak çevrimiçi “Yeme Bozuklukları” semineri düzenlendi. Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Sevcan Karakoç Demirkaya tarafından verilen seminer ile öğrencilerimizin sağlıklı beslenme ve pozitif beden imajı kazanmaları yönünde farkındalıklarının arttırılması amaçlandı.

Ortaokul 7. Sınıf öğrencilerimizle 2 Aralık tarihinde, Ortaokul 8. ve Lise 9. Sınıf öğrencilerimizle 23 Kasım tarihinde bir araya gelerek ergenlik döneminde özgüven ve benlik saygısının önemi, sağlıklı yeme tutumları ve yeme bozuklukları gibi konulara değinilen seminer öğrencilerimizin merak ettikleri soruların cevaplanması ile noktalandı.