Hisar Okulları olarak Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü ilan edilen 3 Aralık’ta bir dizi etkinlik ile çok kıymetli konuklar ağırladık. Toplum Hizmetleri Bölümümüz ve öğrenci kulüplerimizin desteği ile gerçekleşen çevrimiçi seminerlerde ilk olarak sevgili Süleyman Akbulut, Pandemi ve Engelli Hakları konusunda öğrencilerimiz ile buluştu. Ardından 18 yaşındayken geçirdiği bir trafik kazasıyla felç olan Teslime Taplacı’nın azim dolu hikayesine ve hukuk mücadelesine kulak verdik. Son olarak Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuvarı GETEM’den Engin Yılmaz ile Sosyal Medyada Sesli Betimleme Atölyesini gerçekleştirdik.

Katılan tüm öğrencilerimize, idari ve akademik kadromuza ve değerli konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Dileğimiz herkes için engelsiz bir dünya!