Bilişim Stratejileri Merkezimizin önderliğinde öğretmenlerimize yönelik olarak başlatılan “Birlikte Güçlüyüz” oturumlarının ikincisi gerçekleşti.

Teması “Uzaktan Eğitimde Etkileşim” olarak belirlenen ve çevrimiçi düzenlenen buluşmada konuk öğretmenlerimiz bu kez Emrah Durmuş ve Banu Aldemir oldu.

İlk bölümünde Emrah Durmuş öğretmenlerimizle uzaktan, yüz yüze ve hibrit eğitimde kullanılabilen Pear Deck aracıyla ilgili tecrübelerini paylaşırken Banu Aldemir ise “Uzaktan Eğitimde Öğrencilerin Nabzını Tutma Yöntem Önerileri” ile bize Jamboard, Padlet, PollEverywhere, Pear Deck ve Google Form uygulamalarını kullanarak öğrencilerin duygusal durumlarından haberdar olma, ve onları bu süreçte destekleme üzerine örneklerini paylaştı.

Öğretmenlerimizin farklı araçların kullanımında yaşanan süreç ve sonuçlara dair pek çok soruya cevap bulduğu oturumlarımız devam edecek.