İleri Matematik Kulübü Lise öğrencilerimizden Erkin D. ve Yiğit Ceren S., 2020 İstanbul Bilim Olimpiyatları Lise Matematik alanında 1. ve 2. aşamaları başarıyla geçerek Final aşamasında yarışmaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve Kulüp öğretmenimiz Mustafa Taghiev’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Hisar Lisesi İleri Matematik Kulübü
Öğrencilerin soyut ve analitik düşünme, yorum yapabilme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, teorik altyapılarını güçlendirmek ve geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek amacıyla, matematiğe ilgi duyan ve kendini bu yönde geliştirmeyi hedefleyen öğrencilerimizin katılımıyla kurulmuş olan kulübümüzdür. Matematik Kulübü takımımız alanında donanımlı ve tecrübeli olan öğretmenleri ile Matematik Olimpiyatlarına yönelik özverili çalışmalarını düzenli olarak sürdürmektedir.