Okulumuzun 25. Yılı kutlamaları kapsamında geleceği, gelişen teknoloji ve inovasyon bakış açılarından mercek altına aldığımız “Hisar Konuşmaları: Geleceği Tartışmak…” konferans dizisinin ilkini 25 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Konuklarımız Prof. Dr. Mehmet Toner ve Prof. Dr. Banu Onaral’ın fen bilimleri, canlı organizmalar ve ekosistem uygulamalarıyla ilgilenen alanların veri analizi ile bütünleşen ve çok disiplinli bir alan olan “yaşam bilimleri”ni öğrencilerimiz Ayşe ve Emre’nin soruları eşliğinde ele aldıkları konferansımızın okulumuzun Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Tüm katılımcılarımıza, değerli konuklarımıza ve sevgili Lise öğrencilerimiz Ayşe Ç. ve Emre B.’ye değerli katkıları için teşekkür ederiz.