Sahnemizden yayına başladığımız dinletilerimize 31 Mart Çarşamba günü değerli piyanist Sabri Tuluğ Tırpan’la devam ediyoruz.

Caz ve klasik müzik piyanisti, besteci Sabri Tuluğ Tırpan, 1989 yılında tam burslu olarak kabul edildiği Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinin ardından, eğitimini Viyana Konservatuvarı ve Viyana Müzik Akademisi’nde tamamladı. Tuluğ Tırpan’ın müziği Anadolu’yu Balkanlar’a ve batıya bağlayan bir köprü olarak tanımlanabilir. Yurt içinde ve dışında verdiği konserlerde gösterdiği üstün performanslarıyla ödüllere layık görülen, Mavi Sürgün, Mevlana-Simyacı Senfonik Şiiri, Kahraman Türk Kadınları Oratoryosu, Hababam Sınıfı, Alice Müzikali gibi performansların müziklerini besteleyen, son dönemlerde, Teoman ve Piyano albümünün düzenlemelerini yapan Sabri Tuluğ Tırpan, Atatürk Salonumuzda vereceği konserde repertuvarını açıklamalarıyla sunacak.

2016 yılından beri hafta sonu okulumuz Hisar Akademi’de de öğrencilerimizle buluşan kıymetli eğitmenimizin dinletisini okulumuzun YouTube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Tuluğ Tırpan Dinletisi:

Tarih: 31 Mart 2021, Çarşamba
Saat: 20.00
Platform: Hisar Okulları YouTube Kanalı

Program:

Jarroth Radnich/Hans Zimmer: Pirates of the Caribbean 
Chick Corea: Children Songs No.1,Children Songs No.6
W.A. Mozart: Das Butterbrot 
J.S. Bach: Goldberg Çeşitlemeleri BWV 988, Aria, Variatio 1, Variatio 2, Variatio 3 Canone all’Unisuono, Variatio 4, Variatio 5
Sergey Rachmaninoff: Moment Musicaux No.4
Tuluğ Tırpan: Sema 
Egberto Gismonti: Sete Aneis
Harold Arlen: Somewhere over the Rainbow