Hisar İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi kapsamında, çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirmek amacıyla yazılmış “Çocuklar İçin Yapay Zekanın Sırları” isimli kitabı okudular. Ardından, yapay zeka kavramını anlamaya yönelik olarak tasarlanan etkinlikler ile daha iyi bir dünya için yapay zeka konusunu derslerine taşıdılar.

2 Nisan Cuma günü ise kitabın yazarı ve Microsoft Türkiye Teknoloji Sorumlusu ve Hisar Okulları Teknoloji ve İnovasyon Danışma Kurulu üyesi Onur Koç ile çevrimiçi olarak bir araya gelen öğrencilerimiz, konu ile ilgili merak ettiklerini ve sorularını paylaştıkları etkileşimli bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Sayın Onur Koç’a katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, öğrencilerimize bu fırsatı sağlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.