Toplumda sağlıkla ilgili yaygın bazı yanlış düşünce kalıpları olduğunu düşünen 12. Sınıf İleri Biyoloji öğrencilerimiz 7 Nisan Dünya Sağlık Gününe özel olarak farkındalık videoları hazırladılar.

Öğrencilerimiz özellikle bilinçsiz ilaç kullanımı, sağlıksız beslenme, bilinçsizce yapılan diyetler ve hareket etmekten kaçınmak gibi yanlış tutumlara dikkat çekmek amacıyla iki kamu spotu ses kaydı hazırlarken aynı zamanda toplumumuzda yaygın olarak gözlenen bazı Nörolojik, Psikolojik ve Doğum Anomalileri- Çocukluk Hastalıkları ile ilgili kısa bilgilendirici videolar da çektiler.

Öğrencilerimizi bu bilinçli çalışmalar için kutluyor; sağlığın önemini her gün daha iyi anladığımız şu günlerde öğrencilerimize her zamankinden daha fazla kulak vereceğinize inanıyoruz.

Kamu Spotu 1

Kamu Spotu 2