Okulumuzun 25. Yılı kutlamaları kapsamında geleceği, gelişen teknoloji ve inovasyon bakış açılarından mercek altına almaya devam ettiğimiz “Hisar Konuşmaları: Geleceği Tartışmak…” konferans dizisinde ikinci buluşmayı 29 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Konuklarımız Füsun Nebil Sarp, Dr. Uygar Özesmi ve Faruk Eczacıbaşı’nın insan, doğa ve yapay zeka üçgeninde hem tarihsel gelişime hem de geleceğe ışık tuttukları konferansta Lise öğrencilerimiz Hazal ve Can da değerli sorularıyla bizlere eşlik etti. Bu ufuk açıcı buluşmayı okulumuzun YouTube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Tüm katılımcılarımıza, değerli konuklarımıza ve sevgili Lise öğrencilerimiz Hazal K. ve Can A.’ya konferansımıza katkıları için çok teşekkür ederiz.