Ortaokul HisarSTEM Science Sparks Kulübü öğrencilerimiz “The Planeteers” GSL/WWF/Eko Okullar takımı olarak yürüttükleri “Recycle The World” projesi üzerinden İtalya Milano’da eğitim vermekte olan Istituti De Amicis okulu öğrencileri ile projelerini tanıtmak ve yürüttükleri projeyi birlikte geliştirmek üzere 5 haftalık bir işbirliği planı hazırladı.

Bu plan doğrultusunda ilk kez bir araya gelerek tanışma ve proje planlama toplantısı gerçekleştiren öğrenciler, 5 hafta boyunca her hafta bir kez buluşarak birlikte bez maske yapımı atölyesi, bez çanta yapımı atölyesi ve stop motion film etkinlikleri başta olmak üzere çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye karar verdiler. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda çalışacak Ortaokul öğrencilerimizi bu başarılı girişimleri için kutluyoruz.