Yurt İçi Üniversite Danışmanlık Ofisimiz ve Mezunlar Derneğimizin iş birliğinde düzenlenen “Hisar Mezunları İle Kariyer Sohbetleri” serisinde yeni buluşma 25 Mayıs Salı günü saat 19.00’da gerçekleşecek.

Öğrenimlerine Türkiye’nin en prestijli üniversitelerinde devam eden Hisar mezunlarını ağırladığımız çevrimiçi söyleşilerin, üniversite ve bölüm seçimleri öncesinde Lise öğrencilerimize ışık tutmasını ümit ediyoruz.

Google Meet platformunda düzenlenecek söyleşide konuklarımız 2012 mezunumuz Serhat Arslan (Koç Üniversitesi/Elektrik Elektronik Mühendisliği) ve 2015 mezunumuz Sam Gizem Sözer (Koç Üniversitesi/Hukuk) olacak.

Üniversite yerleşim sınavlarına kısa bir süre kala, faydalı olacağına inandığımız bu buluşmaya tüm Lise öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz.