Hisar Okulları Yazma Becerileri Merkezi, Avrupa Yazı Merkezi Derneği (EWCA) ve Ortadoğu/ Kuzey Afrika Yazı Merkezi Derneği (MENAWCA) üyesi olarak bölgedeki üniversiteler yanında yer alan birkaç okuldan biridir. Yazma Becerileri Merkezimiz gelişme alanları yaratmak üzere bu kuruluşlarla birlikte çalışmaktadır. 11. Sınıf öğrencimiz ve Yazma Becerileri Merkezimizde akran eğitmen olarak ikinci yılını tamamlayan Yasmin Erkohen, bu yıl MENAWCA’nın Üstün Eğitmen ödülünü kazanmıştır.

MENAWCA Yazı Merkezi Üstün Eğitmen Ödülü; “üniversitelerde, lisansüstü programlarda ve diğer okullarda öğrencilere örnek şekilde hizmet veren, aynı zamanda yazarlık niteliklerine sahip” eğitmenlere verilmektedir. Bu ödül, yenilikçi ders verme tekniklerini, ders kalitesini, çevrimiçi derslerdeki performansı, Yazma Becerileri Merkezi felsefesinin doğru uygulanmasını ve dersin ötesinde Yazma Becerileri Merkezine katkıları takdir etmektedir.

Öğrencimiz Yasmin, öğretmen tekniği, Yazma Becerileri Merkezi felsefesine olan hakimiyeti, felsefemizi çevrimiçi çalışmaya uyarlaması, öz farkındalığı ve ekibimizin bir parçası olarak gösterdiği olağanüstü çabaları nedeniyle bu ödüle aday gösterilmiştir.  Yasmin’in bu ödülü kazanmasını sağlayan başvurus;, bir eğitmen olarak yazarlık eğitimine kişisel yaklaşım felsefesini, salgın döneminde çevrimiçi platformlara geçiş sürecine bakışını ve Merkezin çalışma ilkelerini diğer çalışmalara nasıl aktardığını yansıtan bir makaleyi içermektedir. Öğrencimizin Merkezimizle olan işbirliği ve ilkelerimize olan bağlılığından ötürü gurur duyuyor, bu önemli başarısını yürekten kutluyoruz.