Semaver Kumpanya’yı bu kez Serkan Keskin, Sezin Bozacı, Sibel Altan ve Uğur Senkeri’nin oynadığı; Işıl Kasapoğlu’nun yazıp yönettiği “Nasreddin Hoca” kukla oyunu ile 28 Mayıs Cuma günü saat 17.00’de sahnemizde ağırlıyoruz.

Okulumuzun YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak bu keyifli oyunda, ülkemizde yaşayan insanının pratik zekâsını ve espri anlayışını en güzel şekilde temsil eden halk kahramanı Nasreddin Hoca’nın hikayesini izleyeceğiz.

Başta Fransa olmak üzere Avrupa’da çeşitli kentlerde ve uluslararası festivallerde yaklaşık beş yüz kez oynanan Nasreddin Hoca, el kuklası, ipli kukla, gölge kuklası, gibi birçok kukla türünün ve kukla tekniğinin aynı mekânda kullanıldığı bir kukla gösterisi olarak karşımıza çıkıyor.

Sadece çocuklara değil yetişkinlere de hitap edecek bu keyifli oyunda buluşmak dileğiyle!

Tarih: 28 Mayıs 2021, Cuma
Saat:
17.00 – Oyunumuz 24 saat boyunca YouTube kanalımızdan izlenebilecektir.
Yaş: 6+
Yer: Hisar Okulları Kültür Merkezi Atatürk Salonu