“Recycle the World” isimli projeleri ile “WWF YOUNG PANDA COMPETITION” yarışmasına katılan Ortaokul HisarStem Science Sparks Kulübü “The Planeteers” takımı öğrencilerimiz, Türkiye’den seçilen en iyi 5 proje ve Yunanistan’dan seçilen en iyi 5 proje arasında yarıştı.

Yapılan oylama sonucunda inovasyon/yaratıcılık kategorisinde 2. olarak seçilen öğrencilerimiz, ayrıca Türkiye ve Yunanistan’dan yarışmaya katılan diğer öğrencilerle proje tanıtımları ve gelecek yıllar için paylaşımlar gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin sertifikaları ilerleyen günlerde WWF Türkiye tarafından gönderilecek.

5 Haziran Dünya Çevre Gününde, HisarStem Science Sparks Kulübü “The Planeteers” takımı öğrencilerimizin bu güzel başarısı ile bir kez daha gurur duyduk. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz!