Okulumuzun 25. Yılı kutlamaları kapsamında geleceği, gelişen teknoloji ve inovasyon bakış açılarından mercek altına almaya devam ettiğimiz “Hisar Konuşmaları: Geleceği Tartışmak…” konferans dizisinde üçüncü buluşmayı 3 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Değerli konuklarımız Hans van der Loo ve Ayşegül İldeniz‘in katılımlarıyla “Sistemik Düşünme: Dönüştürücü Eğilimler” başlıklı konferansımızda günümüzde karşı karşıya olduğumuz, gezegenimizin ve insanlığın geleceğine “etkisi katlanarak büyüyen” gelişmeleri ve bu yeni geleceği yönlendirebilecek yetenekleri yetiştirmek için mecbur olduğumuz eğitim yaklaşımını birlikte mercek altına aldık.

Lise öğrencilerimiz sevgili Deniz ve Lara’nın da önemli sorularıyla bizlere eşlik ettiği bu ufuk açıcı buluşmadan IIER Başkanı, Enerji ve Eko-sistem Uzmanı, Avrupa Birliği STEM Elçisi, düşünce lideri, konuşmacı ve yazar Hans van der Loo‘nun konuşmasını okulumuzun YouTube Kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Tüm katılımcılarımıza, değerli konuklarımıza ve sevgili Lise öğrencilerimiz Deniz U. ve Lara N.’ye konferansımıza katkıları için bir kez daha çok teşekkür ederiz.