4. Sınıf öğrencilerimizin ortaokula geçişlerini kutlamak ve ilkokul yıllarına anlamlı bir şekilde veda etmeleri amacıyla düzenlediğimiz “4. Sınıf Bitirme Etkinliği” online olarak 24 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşti. Okulumuzun YouTube kanalından yayınlanan etkinlikte öğrencilerimizin okulumuzda ve evlerinde hazırladıkları çalışmaları izledik; okul yöneticilerimizin ve öğretmenlerimizin öğrencilerimize hitaben paylaştıkları mesajları canlı olarak dinledik.

İlkokulu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi kutluyor, her birini gururla ortaokula uğurluyoruz. Öğrencilerimizin yaşamlarının bu yeni döneminde yeteneklerini ve hayatı keşfetmeye devam etmelerini, mutlu ve başarılı bir ortaokul hayatı geçirmelerini diliyoruz.