Okulumuzun Yazma Becerileri Merkezine bağlı olan Writing Center Junior (Brighter Writers) İlkokul öğrencilerimizi yazma konusunda desteklemeye devam ediyor. İlkokul İngilizce Bölümümüzün katkılarıyla, 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimizin yazma becerilerini Night Zookeeper uygulaması ile destekleyen Merkez, İngilizce öğretmenlerimizin yarattıkları etkileşimli duvar panosunda öğrencilerimizle birlikte her ay farklı temalar işliyor. Şimdiye dek “Okula Dönüş”, “Sonbahar”, “Öğretmenler Günü”, “İnsan Hakları”, “Noktalama İşaretleri”, “Cumhuriyet Bayramı” ve “Atatürk” gibi çeşitli temalarla oluşturulan panolar, öğrencilerimiz fikirleriyle renkleniyor.

Öğrencilerimizin severek katıldığı bu etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.