5 yaş ve üzeri Hisar Okulları öğrencilerimizle devam eden bireysel müzik derslerimizin ikinci dönemi için kayıtlar açıldı. Hisar Müzik Akademisi yeni dönem dersleri 12 Şubat Cumartesi günü başlayacaktır.

Hisar Müzik Akademisi branşlarımız aşağıdaki gibidir:

*Klasik Gitar
*Bas Gitar
*Elektro Gitar
*Davul
*Keman
*Piyano
*Trompet
*Saksafon
*Çello
*Flüt
*Vokal
*Viyola
*Klarnet

Bu branşlara ek olarak enstrümanında derinleşmek isteyen öğrencilerimiz;

Keman, Piyano, Klasik Gitar,Vokal için ABRSM Royal Academy of Music, Bas Gitar, Elektro Gitar, Davul, Viyola, Keman, Viyolonsel, Klasik Gitar, Flüt, Klarnet, Saksafon, Trompet ve Vokal için LCM London College of Music sertifika programlarımızı tercih edebilirler.

Sertifika programlarımız, branşlarımız ve kayıt hakkında bilgi edinmek için info@hisarakademi.com adresine mail atabilir, www.hisarakademi.com web sitemizi ziyaret edebilir veya (212) 364 00 00 (400)’den Meral Coşkun’a ulaşabilirsiniz.