Lise öğrencilerimizden oluşan takımlar, “Invite” ve “Shopgift” projeleri ile katıldıkları GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında gerçekleşen çeyrek final değerlendirmesini geçerek programa devam etme hakkı kazandılar.

GençBizz Lise Girişimcilik Programı, 14-18 yaş grubu Lise öğrencilerinin rehber öğretmenleri ve iş dünyası gönüllü mentorları eşliğinde bir eğitim döneminde girişimcilik becerilerini yaşayarak öğrendikleri bir eğitim programıdır. Program sonunda, Türkiye Finaline kalan ekipler Avrupa Finaline katılma ve projelerini sunma şansı bulurlar.

Türkiye genelinde 616 takım arasından 170 takımın çeyrek final aşamasını geçtiği değerlendirme sonucunda yarı finallerde yoluna devam etme başarısını gösteren öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılı bir yarı final dönemi diliyoruz.