Hisar Okulları Mezunlar Derneğimizin geleneksel etkinliklerinden biri haline gelen “Reunion” buluşmaları devam ediyor. Mezun öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz keyifli geçen buluşmalarda bu kez Görsel Sanatlara gönül vermiş mezun öğrencilerimizi ağırlayacağız.

Anılarımızı tazeleyeceğimiz çevrimiçi mezun buluşmamız, 14 Mart 2022 Pazartesi günü saat 20.00’de, Görsel Sanatlar Bölüm Başkanımız Gülay Karadeniz ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sevil Tunaboylu’nun moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Tüm mezunlarımızın davetli olduğu bu buluşmaya Görsel Sanatlar Bölümü öğretmenlerimizin yanı sıra Lise öğrencilerimiz de katılım gösterecekler. Sizleri de bu güzel reunion etkinliğinde aramızda görmek isteriz.

Mezun Buluşması: “Görsel Sanatlara Gönül Vermiş Mezunlarımız Bir Araya Geliyor”
Tarih: 14 Mart 2022, Pazartesi
Saat: 20.00