Yurt İçi Üniversite Danışmanlık Ofisimiz ve Mezunlar Derneğimizin iş birliğinde farklı tema ve başlıklar altında düzenlenen mezunlarımızla kariyer söyleşilerimiz devam ediyor.

19 Nisan Salı akşamı saat 19.00’da Google Meet platformu üzerinde gerçekleşecek söyleşide 2011 mezunumuz Nuri Sayraç ile bir araya geleceğiz. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünde okurken UC Berkeley’de exchange öğrenci olarak yer alan ve şimdilerde yüksek lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Finans Mühendisliği bölümünde devam eden mezunumuz Nuri, Yapay Zeka ve İstatistiksel Modelleme tabanlı Fon/Portföy Yönetim Algoritmaları geliştirdiği FINRIX girişiminin kurucu ortakları arasında yer alıyor.

Eğitim ve kariyer hayatı sürecindeki deneyimlerini bizlerle paylaşacak olan mezun söyleşimize tüm Lise öğrencilerimizi ve Lise velilerimizi heyecanla bekliyoruz.