Hisar Okulları olarak 2022-23 Akademik Yılında Lise seviyesinde öğrencilerimize yepyeni bir uygulama sunacak olmanın heyecanı içindeyiz. Dünyanın en başarılı eğitim organizasyonlarından biri olan Coursera ile Türkiye’de Lise düzeyindeki ilk ve tek iş birliğini gerçekleştirerek, Lise öğrencilerimize 21. yüzyıl yetkinlikleri, doğa bilimleri, sosyal bilimler, dil bilimleri, bilgisayar bilimleri, matematik, sanat ve benzeri alanlarda hazırlanmış uzaktan, çevrim içi dersler sunacağız.

Stanford Üniversitesi bilgisayar bilimleri öğretmenleri tarafından kurulmuş, dijital ve global bir öğrenme platformu olan Coursera’da dersler dünyanın saygın üniversite ve organizasyonları tarafından hazırlanmaktadır. Eğitim kadromuzun değerlendirmesi ile belirlenen üç yüz dersi 2022-23 eğitim-öğretim döneminde “Coursera for Campus” kapsamında öğrencilerimizin kullanımına açacağız.

Sunacağımız bu uzaktan dersler uluslararası ve disiplinlerarası bakış açısı kazanma, sorumluluk alma ve akademik başarıyı geliştirme gibi konularda olumlu etkiler yaratırken, öğrencilerimizin sertifika almaya hak kazandıkları dersler transkriptlerinde de yer alacak.