İnovasyon Merkezimizin, öğrencilerimizin ve toplumun gelecekle ilgili bilgi birikimine katkıda bulunmak üzere başlattığı #hisarkonuşmaları konferans serisinde bu yıl, İKSV 17. İstanbul Bienali “Kuşlar Ne Düşünüyor?” proje ortaklığımız vesilesiyle, “sanat”ı odağımıza alıyoruz.

Bu akademik yılın ilk konferansı, 30 Kasım Çarşamba günü, “Sanatla Dönüşmek: Bienalin Ardından” isimli oturumla gerçekleştirildi. Lise öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın katıldığı konferansta, İKSV İstanbul Bienali Direktörü Sayın Bige Örer video mesajıyla yer alırken, İKSV İstanbul Bienali Sergi Yöneticisi Sayın Elif Kamışlı ve pek çok bienalde eserleri ile yer alan sanatçı Sayın İnci Eviner Atatürk Salonu sahnemizde izleyicilerle buluştu. “Bienal”i farklı boyutlarıyla ele aldığımız ilham verici bu değerli söyleşi için tüm konuklarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Konferansımızı Okulumuzun YouTube kanalında izleyebilirsiniz.