Öğretmenlerimizin Kahramanmaraş’a yaptıkları ziyaretler sonucunda bölgedeki öğretmenlerin kullandığı eğitim materyallerini ve teknolojik altyapıyı kuvvetlendirmek ve üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerinin YKS hazırlık süreçlerini online eğitimlerle desteklemek üzere kurduğumuz “Hisar Okulları Sınıfı” faaliyete geçti. Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ve onayı ile Narlı Köyü’nde kurulan konteynır sınıf; 5 laptop bilgisayar, 1 televizyon, 1 printer, 1 fotokopi makinası, güç kaynaklı 1 UPS, 1 kamera ile tam teçhizatlı bir sınıf görevi görecek. IT Bölümümüzün bölgeye giderek kurulumları yerinde yaptığı uzaktan eğitim sınıfında, Lise öğretmenlerimizin online YKS eğitimleri vermesi planlanıyor.