Lise Kulüpler

Lisede, kulüp programımızhem hobi ve çeşitli ilgi alanlarına yönelik hem de akademik kulüplerden oluşturulmuştur. Kulüplerin çoğu yıllık kulüp olmak ile birlikte sekiz haftalık kısa dönemlik kulüplerimiz de mevcuttur.

Lisemizde, usta öğretici ya da öğretmenlerimizin yürüttüğü kulüpler yanında öğrenciler tarafından kurulan kulüpler de teşvik edilir. Öğrencilerin ortak bir amaç ile bir araya gelip bir proje geliştirmeleri ve bunu kulüp saatinde geliştirmelerine önem veririz. Mentor öğretmenlerin eşliğinde yapılan bu tip kulüp çalışmaları öğrencilerimize özellikle üniversite dönemleri için yeni ufuklar açabilmektedir. Kulüp açmak isteyen öğrencinin Nisan sonuna kadar Kulüp Koordinatörlüğüne detaylı yıllık planı ile başvurması gerekmektedir.

Lise öğrencilerimizden Haziran ayında, bir sonraki yıl katılmak istedikleri kulüpleri online olarak seçmeleri istenir. Kulüp sunumlarını izleyen öğrenciler anlık kontenjanların görüldüğü kulüp seçim portalımız üzerinden seçim yaparlar.

Lise online kulüplerimiz okulun açıldığı ikinci hafta çalışmaya başlamış ve 40 lise kulübümüz faaliyetlerini online olarak sürdürmektedir.

Uzaktan Eğitim döneminde, yüz yüze eğitimde yürüttüğümüz bazı spor kulüplerimiz dışında tüm kulüplerimiz açılmış ve çalışmalarına başlamıştır. Online süreçte açamadığımız spor kulüplerimiz ise evde egzersiz temelli alternatifleri ile öğrencilerimize sunulmuştur.

Lise Kulüplerimiz
Advanced Math  Nefes ve Yoga  Science-Biology Projects
Atatürk ve Atatürkçü Düşünce  Orkestra-Klavye Science-Chemistry Projects
Destination Imagination Orkestra-Vokal Science-Physics Projects
Entrepreneurship * Orkestra-Bas Gitar Science Newsletter *
Environmental Awareness  Orkestra-Davul Seramik
Fitness  Orkestra-Elektro Gitar Sinema
Geometri  Orkestra-Keman Siyaset ve Felsefe
Hisar Computer Science  Orkestra-Klarnet Sosyal İnovasyon *
Hisar Interact  Orkestra-Saksafon Speech and Debate
Hisar Mechatronics  Oyunculuk (Acting) - Drama Spormix Challenge
Hisar Robotics Portfolyo  Sürdürülebilir Ekoloji
Kick-Box  Sağlıklı Yaşam ve Yemek The World Scholar's Cup *
Kolaj Atölyesi Satranç Toplum Hizmetleri
MUN (Model United Nations) Science-Beamline 4 Students Writing Center

*İşaretli kulüpler öğrencilerin kendilerinin açtıkları ve yürüttükleri kulüplerdir.