Lise

Lise’de, kulüp programımız ortaokuldaki gibi hem hobi ve çeşitli ilgi alanlarına yönelik hem de akademik kulüplerden oluşturulmuştur. Kulüplerin çoğu yıllık kulüp olmak ile birlikte tek dönemlik kulüplerde mevcuttur.

Lisemizde, usta öğretici ya da öğretmenlerimizin yürüttüğü kulüpler yanında öğrenciler tarafından kurulan kulüpler de teşvik edilir. Öğrencilerin ortak bir amaç ile bir araya gelip bir proje geliştirmeleri ve bunu kulüp saatinde geliştirmelerine önem veririz. Mentor öğretmenlerin eşliğinde yapılan bu tip kulüp çalışmaları öğrencilerimize özellikle üniversite dönemleri için yeni ufuklar açabilmektedir. Kulüp açmak isteyen öğrencinin Nisan sonuna kadar Kulüp Koordinatörlüğüne detaylı yıllık planı ile başvurması gerekmektedir.

Lise öğrencilerimizden Haziran ayında, bir sonraki yıl katılmak istedikleri kulüpleri online olarak seçmeleri istenir. Kulüp sunumlarını izleyip üç kulüp tercihinde bulunan öğrencimiz, kulüp gereklilikleri, başvuru sırası veya kulüp kontenjanları doğrultusunda tercih ettiği kulüplere yerleştirilir.

Lise kulüplerimiz okulun açıldığı ilk hafta çalışmaya başlar.

Lise Kulüplerimiz
Badminton