2 Mart Cumartesi günü gerçekleşen 11.Eğitim Teknolojileri Zirvesine “Liseler için Yapay Zekâ” kitabımızın yazarları Bilgisayar Eğitimi Bölüm Başkanımız ve Bilişim Stratejileri Koordinatörümüz Dilara Vardar,  Bilgisayar Öğretmenimiz Sedat Yalçın, Bilgi İşlem Direktörümüz Bahadır Yıldız ve Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Cem Say sunumlarıyla katıldılar.

Öğretmenlerimiz, “Eğitimde Yapay Zeka, Yapay Zeka Eğitimi: Hisar Okulları Örneği” başlıklı sunumlarında okulumuz bünyesinde Yapay Zekâ (YZ) teknolojilerinin etik, güvenli ve sorumlu kullanımına yönelik kabul edilebilir kullanım kurallarını ve yönergeler oluşturmak hedefiyle geniş kapsamlı bir katılımla oluşturduğumuz “Yapay Zekâ Politikası” ve “Liseler için Yapay Zekâ” kitabımız ile işlenen dersler hakkında bilgi verdiler.