Hisar Okulları 25. yılını kutlarken, Eğitim Reformu Girişimi (ERG) Eğitim Laboratuvarı iş birliğiyle, Türkiye’de ve dünyada değişen eğitim paradigmalarını sorgulamak, eğitime dair önemli konuları ve soruları farklı perspektiflerden değerlendirmek ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla, “okul”un odağa alındığı “Kendini Tartışan Okul” temalı eğitim konferansına ev sahipliği yaptı. Konferansta derinlemesine işlenen konuları ve atölye çalışmalarında üretilen önerileri herkesin yararlanabileceği şekilde paylaşmak ve yaygınlaştırmak amacıyla bu raporu hazırladık. Bu kapsamlı derlemenin eğitim dünyasının bir parçası olan tüm eğitimciler için  besleyici ve ilham verici olmasını ümit ediyoruz. Kendini Tartışan Okulu Konferans Raporuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.