Lise öğrencilerimiz, 9-13 Eylül 2023 tarihlerinde Granada İspanya’da, Neuroscience alanında önemli bir organizasyon olan The International Brain Research Organization (IBRO)’nun düzenlediği “11th IBRO World Congress of Neuroscience IBRO 2023” Konferansına çalışmaları ile kabul aldı ve sunumlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

IBRO 2023 uluslararası sinir bilimi alanında organize edilmiş bir kongredir. Beyin bilişim araştırmaları, beyinden ilham alan teknolojiler ve beyin ve ruh sağlığı uygulamalarına ilişkin en son gelişmelerin ele alındığı konferans, çeşitli disiplinlerden akademisyenleri, bilim insanlarını, araştırmacıları, nörologları, sağlık profesyonellerini, eczacıları, klinisyenleri, psikologları, psikiyatristleri ve sektör profesyonellerinin yapmış oldukları araştırmalarını  sunacakları ve bilgi paylaşımı yapacakları bir alan sağlamaktadır.  

Öğrencilerimiz konferansta dünyanın dört bir yanından gelen çok kıymetli akademisyenler ile tanışma fırsatı bulup, çalışmalarını sunmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.