Kurumsal Geliştirme

Hisar Okulları, Hisar Topluluğunun üyeleriyle işbirliği içerisinde çalışarak öğrencilerimizin asıl potansiyellerini geliştirmek üzere stratejik bir plan hazırlayıp bu planın ilk aşamasında geçen yıl Kurumsal Geliştirme Ofisi’ni açarak yolculuğuna başlamıştır.

Hisar Topluluğunun desteği olmaksızın 3 yıllık stratejik planımızı uygulamamız pek mümkün değildir. Okuldan ayrıldıklarında donanımlı bireyler olmalarını hayal ettiğimiz öğrencilerimize sunduğumuz eğitim giderlerini velinin ödediği eğitim ücreti karşılamaktan uzaktır. Ofisimizle tanışmanızdan ve size Hisar Okulları’nda gerçekleştirdiğimiz harika şeyleri açıklayıp mali destek ya da gönüllülük esasıyla nasıl bunun bir parçası olacağınızı anlatmaktan mutluluk duyarız.

Bununla beraber desteğiniz tek seferlik olabilecek türden bir eylem değildir: gelecek nesillerin gelişimi, büyümesi ve önderlik etmesini sağlayacak niteliktedir.. Okulumuz filantropizm felsefesi ve cömert kişilerce öne sürülmüş vizyon doğrultusunda kurulmuştur. Onların ve sizlerin cömert katkıları sayesinde ofisimiz Hisar Okulları’nda ve Türkiye’de filantropi kültürü oluşturmada bir öncü olmayı hedeflemektedir.

Özellikle bu hususa 2 yaşında bir çocuğun annesinin gözleriyle baktığımda Hisar Okulları’nın misyonuna kendimi çok daha yakın hissediyorum. Kızımın da Hisar Okulları’na başlayacağı günü dört gözle bekliyorum. Kızımın orada tüm sosyal çevreden gelen öğrencilerin hoş karşılanacağı ve besleneceği bir ortamda olacağını biliyorum ve ancak bunu yaparak Hisar Okulları’nın Türkiye’nin ve dünyanın gelecek liderlerini yetiştirebileceğine inanıyorum.

Sizin katkılarınız sayesinde Hisar Okulları asıl potansiyelini gerçekleştirebilecektir. Lütfen daha fazla bilgi için birebir görüşmeye geliniz veya e-mail yoluyla benimle iletişime geçiniz.

Teşekkürler

Hana Onat

Kurumsal Geliştirme Direktörü

Kurumsal Geliştirme Ekibi

Hana Onat

Kurumsal Geliştirme Direktörü

Hana, 2014 yılında New York’tan İstanbul’a taşınarak 2015 yılında Hisar ailesine katılmıştır. Hisar Okulları’nda çalışmadan önce Barclays Bank ve American Express gibi Fortune 500'de yer alan çeşitli şirketlerde 10 yıl boyunca çalışmıştır. Colombia Üniversitesi’nde MBA ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden yüksek lisans derecesi ve Michigan Üniversitesi’nden İşletme Bölümü’nde lisans derecesi almıştır. Hisar Okulları’nı ‘geliştirmek’ adına girişimlerde bulunmak için çok isteklidir. Sizler de girişimimizi desteklemek isterseniz kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Helin Aladağlıoğlu

İletişim Müdürü

Helin, Hisar Okulları’nda 2014 yılında İletişim Müdürü olarak çalışmaya başlamıştır. Okulumuzun dijital ve basılı tüm materyalleri, sosyal medya ilişkileri dahil dış ve iç iletişim süreçleriyle ilgilenmektedir. Aynı zamanda okulun Basın ve Halkla İlişkilerinden sorumludur. Türkiye'nin önde gelen kurumsal firmalarında ve kar amacı gütmeyen kuruluşlarındaki 15 yıllık deneyiminin ardından asıl tutkusunu eğitim sektöründe Hisar Okulları’nda keşfetti. ODTÜ İktisat bölümünden lisans derecesi ve yine ODTÜ İşletme bölümünde MBA yüksek lisans derecesine sahiptir. İçinde Hisar geçen tüm hikâyelerinizle ilgili olarak kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Lale Günaydın

Kaynak Geliştirme Müdürü

Lale, kaynak yaratma ve geliştirme aktivitelerini gerçekleştirmek ve yönetmek için 2015 yılında Hisar Okulları’da çalışmaya başladı. Çeşitli çokuluslu organizasyonlarda, üretim planlama, pazarlama ve satış alanında deneyim kazanmış ve Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği İzmir Şubesinde 2 yıl yönetim kurulunda görev almıştır. Boğaziçi Üniversitesinden Endüstri Mühendisi olarak mezun olmuştur. Kaynak geliştirme konusunda yaratıcı fikirleriniz varsa ya da gönüllü olarak destek olmak isterseniz kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.