Okul Aile Birliği

Okul Aile Birliğimiz Hisar’da hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak düzenledikleri etkinlikler ile öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkıda bulunmanın yanısıra farklı okullara da destekte bulunurlar.

2021-2022 Akademik Yılı kapsamında yapılan Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul seçimlerinde yeni Yönetim Kurulumuz belirlendi.2020-2021 döneminde görev yapan OAB Yönetim Kurulumuza teşekkür eder, 2021-2022 OAB Yönetim Kurulumuza başarılı ve keyifli bir dönem dileriz.
Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu
Esra Aksu Başkan
Burcu Cesur Başkan Yardımcısı
İdil Kurt Sayman
Özlem Kunduracı Yazman
Doğu Pabuççuoğlu Yönetim Kurulu Üyesi

Okul Aile Birliği İletişim Bilgileri
E-posta: oab@hisarschool.k12.tr

OAB’dan Haberler

Q

POST CONTENT TEXT

Okul Aile Birliği 2021-22 Yönetim Kurulu Seçimleri Tamamlandı

2021-2022 Akademik Yılı kapsamında yapılan Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul seçimleri ile yeni yönetim kurulu belirlendi.

2020-2021 döneminde görev yapan OAB Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyor, 2021-2022 OAB Yönetim Kurulumuza sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyoruz.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu BaşkanıEsra Aksu
Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkan YardımcısıBurcu Cesur
Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Saymanıİdil Kurt
Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu YazmanıÖzlem Kunduracı
Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ÜyesiDoğu Pabuççuoğlu
Okul Aile Birliğimiz ile Prof. Dr. Sıla Akhan’ı Ağırladık

Okul Aile Birliğimizin 29 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirdiği “Covid-19 Pandemisinde Son Durum” başlıklı çevrimiçi veli seminerinde OAB Yönetim Kurulu ve Hisar Okulları Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Sıla Akhan’ı ağırladık.

Covid-19 pandemisinin devam eden bilinmezlikleri, korunma yöntemleri ve aşı süreci konularının ele alındığı bu değerli söyleşinin video kaydı e-posta aracılığıyla tüm velilerimizle paylaşıldı.

Değerli konuğumuz Prof. Dr. Sıla Akhan’a ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Okul Aile Birliğimizin Online Yılbaşı Şenliği Başladı! (18-31 Aralık)

Okul Aile Birliğimiz (OAB) yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde, dönemin şartlarına adapte olarak online bir platform oluşturdu.

Hisar Okulları yönetimi ve öğrencilerimizin desteği ile Okul Aile Birliğimizin pandemi koşullarında online olarak organize ettiği Yılbaşı Şenliği 18 Aralık 2020 tarihinde https://www.oab.hisarschool.k12.tr/ web sayfasında yayına açıldı.

Web sayfası 31 Aralık 2020 gün sonuna kadar açık olacak. Şenlik kapsamında farklı konularda uzmanlar ile seminerler düzenlenecek. Seminer detaylarına https://www.oab.hisarschool.k12.tr/ web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Okul Aile Birliğimizden Öğretmenlerimize Anlamlı Bir Öğretmenler Günü Hediyesi

Okul Aile Birliğimiz 24 Kasım Öğretmenler Gününde, her yıl olduğu gibi bu yıl da, öğretmenlerimiz adına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Öğrencilerimize Bilgisayar Desteği” projesine destek vererek ihtiyaç sahibi 33 öğrenciye bilgisayar sağlarken, 403 öğrenciye de burs imkanı sağladılar.

Okul Aile Birliğimize bu anlamlı girişimlerinden ve duyarlı yaklaşımlarından ötürü teşekkür ederiz.

Yeni Dönem Okul Aile Birliği Seçimleri Tamamlandı

Hisar Okullarında hayatın vazgeçilmez bir parçası olan Okul Aile Birliğimizin 2020-2021 Genel Kurul seçimlerinde yeni dönem Yönetim Kurulu belirlendi.

2019-2020 döneminde görev yapan OAB Yönetim Kurulumuza teşekkür eder, 2020-2021 OAB Yönetim Kurulumuza başarılı ve sağlıklı bir dönem diliyoruz.

Seçilen yeni Yönetim Kurulu listesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Okul Aile Birliğimiz Geleneksel Kayak Kampı Etkinliğini Düzenledi

Hisar Okulları Okul Aile Birliğimiz tarafından sadece kendi öğrencilerimize özel olarak gerçekleştirilen “Geleneksel Kayak Kampı” 21 Şubat Cuma – 23 Şubat Pazar 2020 tarihleri arasında Kartalkaya’da düzenlendi.

Öğrencilerimiz ve ailelerinin keyifli bir ortamda vakit geçirdikleri Kayak Kampı, aynı zamanda öğrencilerimiz için kış sporlarını sevdirme, kaynaşma ve benimsenmesi gereken sporcu disiplinini ve centilmenliğini aşılamayı da hedefliyor.