Kayıt

Hoşgeldiniz.

Evrensel ve çağdaş değerleri savunan, öğrencilerimizin kendine özgü potansiyellerini ortaya çıkarabilmelerine olanak sağlayacak ortamları yaratarak gelişimlerini destekleyecek yapılar kuran okulumuz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.

Web sitemizde okulumuzun tarihçesinden öz değerlerine dair bilgi edinebilir, akademik müfredatımız, ilkokuldaki “Planla-Yap-Değerlendir” sistemimizden, lisemizdeki ilgi çeken seçmeli derslerimize kadar bilgi alabilirsiniz. Arzu ederseniz aday öğrencimiz adına başvuru formu doldurabilirsiniz.

Hisar Okulları’nda öğrenci, veli, öğretmen, mezunlarımız ve yönetim arasındaki güçlü bağlardan dolayı gurur duyuyoruz. Hisar’lı olmak duygusunu yaşamak ve bu özel deneyimin bir parçası olmak için sizi tanıtım toplantılarımıza ve dilerseniz bireysel ziyaretler için bekliyoruz. Uygun olduğunuz bir zamanda kampüs gezisi organize etmek için bizimle telefon, email veya web formlarımız üzerinden ulaşmanız yeterli. Haberlerinizi bekliyoruz.

Sevgilerimizle,

Banu Akay