Öğrencilerimiz okulumuzun 20. kuruluş yılında Türkiye’de daha önce benzeri gerçekleştirilmemiş önemli bir projeye imza attılar.

Hisar Okulları öğrencilerinden oluşan senfoni orkestrası ve vokal grubu, Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Genç Orkestrası ve Yüksek Sadakat grubu ile bir araya gelerek grubun sevilen şarkılarını ilk kez senfonik olarak seslendirdiler.

Hazırlık çalışmaları 2016-2017 akademik yılı başlangıcından beri süregelen bu büyük prodüksiyonda 81 öğrenci sahne aldı. Yoğun talep nedeni ile iki akşam üst üste gerçekleştirilen konserlerde Yüksek Sadakat’in ilk solisti Cemil Demirbakan da yer aldı. Bu konserler Türkiye’de öğrenci orkestrasıyla profesyonel bir grubun verdiği ilk konserler oldu.