Lise öğrencilerimizden oluşan Citadel #6303 robotik takımımız, 20 – 22 Ekim tarihleri arasında Ülker Sports Arena’da gerçekleşen 2018 Turkish Robotics Off-Season etkinliğine katıldı. Öğrencilerimiz yoğun çalışma temposunda limitli zamanda tasarlayıp hayata geçirdikleri robotlarıyla iyi bir performans sergilediler. Robot çalışmalarının yanında öğrencilerimiz takım görsel çalışmalarını, hazırladıklarını iş planlarını jüriler, misafirler ve diğer takımlardan öğrencilerle paylaşma imkanı buldular. Bu etkinlik takım olma, işbirliği, ortak bir hedefi gerçekleştirmek için görev ve sorumluluk almak, kısıtlı zamanda pratik çözümler geliştirmek, paylaşmak, yardımseverlik gibi bir çok yönden öğrencilerimize katkıda bulunurken ve onlara Mart 2019’da düzenlenecek Season yarışmaları için çok değerli tecrübeler kazandırdı.