Lise öğrencilerimiz katıldıkları International Conference of Young Social Scientists (ICYSS) organizasyonunda ülkemizi temsilen coğrafya alanında yaptıkları sunumlardan ödüllerle döndü.

10. sınıf öğrencilerimiz Uraz Y. ve Lara Ann T., “Landscape Footprint: Sustainable Urban Design Using the Thornthwaite Water Balance Sheet” isimli projeleriyle poster sunumu kategorisinde 3.lük, genel sunumlarda ise gümüş madalya kazanırken, 11. Sınıf öğrencimiz Kerim W., “A Comparative Perspective on the Socioeconomic Impact of Melting Glaciers: Case Studies of Turkey and India” isimli projesiyle poster alanında 1.lik, genel sunumlarda ise bronz madalya almaya haz kazandı.

Süreçte emeği geçen öğretmenlerimizi ve başarılı temsillerinden dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz!