Kayıt Kabul

Hoşgeldiniz.

Evrensel ve çağdaş değerleri savunan, öğrencilerimizin kendine özgü potansiyellerini ortaya çıkarabilmelerine olanak sağlayacak ortamları yaratarak gelişimlerini destekleyecek yapılar kuran okulumuz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.

Web sitemizde okulumuzun tarihçesinden öz değerlerine dair bilgi edinebilir, akademik müfredatımız, ilkokuldaki “Planla-Yap-Değerlendir” sistemimizden, lisemizdeki ilgi çeken seçmeli derslerimize kadar bilgi alabilirsiniz. Arzu ederseniz aday öğrencimiz adına ön-başvuru formu doldurabilirsiniz.

Pandemi önlemleri nedeniyle kampüsümüze ziyaretçi kabul edemediğimiz şu süreçte, Okulumuz hakkında daha detaylı bilgi almak için bizlerle aşağıdaki iletişim bilgilerimiz üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

Sevgilerimizle,

Kayıt İşleri Bölümü

Tel: 0212 364 00 00 /105-143

kayitisleri@hisarschool.k12.tr