İlkokul, Ortaokul ve Lise Ara Sınıflar

İlkokul, ortaokul ve lise ara sınıflara her yıl 2. dönemde yapılan tanıma çalışması/sınav ile öğrenci kabul edilmektedir. Tanıma çalışması/ sınav sonucuna göre yedek listeler oluşturulur. İlgili sınıf seviyesinin kontenjanında açık olması durumunda yedek listede sırası gelen aday öğrenci velisine kayıt belgeleri e-posta ile iletilir.

Kayıt sırası gelen aday öğrenci velisinin okul idaresi tarafından belirtilen süre içinde ön kayıt işlemlerini tamamlamış olması gerekmektedir. Kayıt işlemleri tamamlanmadığı takdirde yedek listede bulunan  bir sonraki aday öğrencinin velisi kayda davet edilir. Aday velilerin kayıt işlemleri için gönderilen e-posta bilgilendirmelerini ve yönlendirmelerini dikkatlice takip etmesi beklenmektedir.

Kayıt hakkı kazanan öğrencinin kaydının kesinleşmesi için, belirtilen kayıt tarihlerinde aşağıda istenilen belge ve imzalı formların dijital ortamda ilgili portala yüklenerek mali kayıt sürecinin tamamlanmış olması gerekmektedir. Mali kayıt süreci, okul kitapları, yemek öğünleri, okul kıyafet ve okul servisi ile ilgili bilgiler velilerimize kayıt bilgilendirme yazısının içinde detaylı olarak iletilir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (Belgelerin sisteme dijital olarak yüklenmesi gerekmektedir.)
Öğrenciye ait vesikalık fotoğrafın sisteme yüklenmesi
Öğrenci için doktordan alınacak sağlık raporu
10. ve 11. Sınıfa başka bir Lise’den nakil gelecek öğrencilerin bir önceki Akademik Yıla ait Okul Müdürlüğünden onaylı transkript örneği/ karne fotokopisi
Yurtdışından kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin okudukları okuldan aldıkları transkript ve ilgili İl MEB Müdürlüğünden onaylı denklik belgesi
Anne ve babaya ait vesikalık fotoğrafın sisteme yüklenmesi
Anne ve babaya ait kimlik fotokopisi
Kayıt işlemlerini tamamlayacak veliye ait ikametgah belgesi
Anne-baba boşanmış ise Velayet Belgesi

KAYIT İÇİN GEREKLİ FORMLAR (Bu evraklar sisteme dijital olarak yüklenmektedir.)

OKUL DIŞI ETKİNLİKLERE KATILIM SÖZLEŞMESİ

ÖĞRENCİ İLAÇ KULLANIM FORMU