Ara Sınıf Seviyelerine Aday Öğrenciler

İlkokul, Ortaokul ve Lise Ara Sınıf Seviyelerine Aday Öğrenciler

Ara sınıf seviyelerine öğrenci alımı, ilgili eğitim yılı için okulumuza başvuruda bulunan aday öğrencilerimizle okul idaresinin kararı doğrultusunda, genellikle her yıl Mayıs ayında yaptığımız tanıma çalışması/sınav sonucuna göre ve kontenjan olduğu takdirde gerçekleşmektedir. Tanıma çalışması/sınav değerlendirmeleri sonrasında okulumuza kabul edilen öğrencilerden yedek listeler oluşturulur. Kontenjan açıldıkça yedek listeden sırası gelen öğrenci velisi kayda davet edilir. Başvuruda bulunmak isteyen aday veliler, aşağıdaki linkten on-line başvuru formuna ulaşabilirler. Formu dolduran aday velilerin Kayıt Kabul Ofisimizden teyit almasını önemle rica ederiz. (Kayıt İşleri Ofisi İletişim Bilgileri: Tel. 0212 364 00 00 ext. 105-143/ kayitisleri@hisarschool.k12.tr)

İlkokul 2. ve 3. Sınıfa aday öğrencilerimiz ile tanıma amaçlı grup çalışmaları yapılmaktadır. İlkokul 4. Sınıf, Ortaokul (5, 6, 7, 8) ve Lise (10, 11) ara sınıf seviyelerine aday öğrencilerimize uygulanan sınavlar, genel akademik ve İngilizce değerlendirme ile rehberlik tanıma çalışmasından oluşmaktadır. Mayıs ayı içinde planlanan tanıma çalışması/sınav tarihine Akademik Takvimden ulaşabilirsiniz. (bkz. Akademik Takvim)

Online Başvuru Formu