Ara Sınıf Seviyelerine Aday Öğrenciler

İlkokul, Ortaokul ve Lise Ara Sınıf Seviyelerine Aday Öğrenciler

Ara sınıf seviyelerine öğrenci alımı, ilgili eğitim yılı için okulumuza başvuruda bulunan aday öğrencilerimizle okul idaresinin kararı doğrultusunda, sınav sonucuna göre ve kontenjan olduğu takdirde gerçekleşmektedir. Sınav değerlendirmeleri sonrasında okulumuza kabul edilen öğrencilerden yedek listeler oluşturulur. Kontenjan açıldıkça yedek listeden sırası gelen öğrenci velisi kayda davet edilir. Ara sınıf seviyelerine başvuruda bulunmak isteyen aday veliler, aşağıdaki linkten on-line ön başvuru formuna ulaşabilirler. Formu dolduran aday velilerin Kayıt Kabul Ofisimizden teyit almasını önemle rica ederiz.

Kayıt İşleri Ofisi İletişim Bilgileri

Tel: 0212 364 00 00 (ext.105-143)

E-Posta: kayitisleri@hisarschool.k12.tr

Ara Sınıflara Geçiş Sınav Tarihleri

2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi Ara Sınıf Geçiş Sınavları online olarak gerçekleştirilecektir.

13 Haziran 2020, Cumartesi: İlkokul ve Ortaokul

14 Haziran 2020, Pazar: Lise

Tüm seviyeler için ön başvurular 10 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 16.00'ya kadar kabul edilecektir. Saat 16.00 sonrasındaki yeni başvurular daha sonra ilan edilecek bir sonraki sınav döneminde değerlendirilecektir.

Sınavlar için belirtilen teknik hazırlıklarınızı test edebilmeniz amacı ile Ortaokul ve Liseye aday öğrenciler için 8 Haziran 2020 Pazartesi saat 16:00'da ve İlkokula aday öğrenciler için 9 Haziran 2020 Salı saat 16.00'da teknik hazırlık oturumu yapılacaktır. Teknik hazırlıkları yapabilmeniz açısından hazırlık oturumuna katılmanızı önemle rica ederiz.

Online Ön Başvuru Formu