Kayıt Kabul

Hoşgeldiniz.

Evrensel ve çağdaş değerleri savunan, öğrencilerimizin kendine özgü potansiyellerini ortaya çıkarabilmelerine olanak sağlayacak ortamları yaratarak gelişimlerini destekleyecek yapılar kuran okulumuz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.

Web sitemizde okulumuzun tarihçesinden öz değerlerine dair bilgi edinebilir, akademik müfredatımız, ilkokuldaki “Planla-Yap-Değerlendir” sistemimizden, lisemizdeki ilgi çeken seçmeli derslerimize kadar bilgi alabilirsiniz. Arzu ederseniz aday öğrencimiz adına ön-başvuru formu doldurabilirsiniz.

Sağlık ve güvenlik önlemleri nedeniyle kampüsümüze ziyaretçi kabul edemediğimizi belirtmek isteriz. Ancak öğrencilerimize sunduğumuz çağdaş eğitim ortamlarını sanal tur aracılığıyla gezebilir, tanıtım broşürümüz ile Okulumuz hakkında daha detaylı fikir alabilir ya da bizlerle aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

Saygı ve sevgilerimizle,

Kayıt İşleri Bölümü