Okulöncesi ve 1. Sınıflar

Okulumuzun 4-5 yaş (Pre-K) grubuna her yıl dışarıdan 36 öğrenci, 5-6 yaş (Kindergarten) grubuna 78 öğrenci, 1. Sınıfa ise 1 kız öğrenci kura yoluyla alınmaktadır.

Kura sonucunda asil listesinde yer alan aday öğrenci velisinin okul idaresi tarafından belirtilen süre içinde kayıt işlemlerini tamamlamış olması gerekir. Kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgiler aday öğrenci velilerine e-posta ile iletilir. Kayıt işlemleri tamamlanmadığı takdirde kura yedek listesinde bekleyen bir sonraki aday öğrencinin velisi kayda davet edilir.

Aday velilerin kayıt işlemleri için gönderilen e-posta bilgilendirmelerini ve yönlendirmelerini dikkatlice takip etmesi beklenmektedir. Kayıt hakkı kazanan öğrencinin kaydının kesinleşmesi için, belirtilen kayıt tarihlerinde aşağıda istenilen belge ve imzalı formların dijital ortamda ilgili portala yüklenerek mali kayıt sürecinin tamamlamış olması gerekmektedir. Mali kayıt süreci, okul kitapları, yemek öğünleri, okul kıyafet ve okul servisi ile ilgili bilgiler velilerimize kayıt bilgilendirme yazısının içinde detaylı olarak iletilir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (Belgelerin sisteme dijital olarak yüklenmesi gerekmektedir.)

Öğrenciye ait vesikalık fotoğrafın sisteme yüklenmesi

Öğrenci için doktordan alınacak sağlık raporu

Anne ve babaya ait vesikalık fotoğrafın sisteme yüklenmesi

Anne ve babaya ait kimlik fotokopisi

Kayıt işlemlerini tamamlayacak veliye ait ikametgah belgesi

Anne-baba boşanmış ise Velayet Belgesi

KAYIT İÇİN GEREKLİ FORMLAR (Bu evraklar sisteme dijital olarak yüklenmektedir.)

OKUL DIŞI ETKİNLİKLERE KATILIM SÖZLEŞMESİ

ÖĞRENCİ İLAÇ KULLANIM FORMU