Yurtiçi Üniversite Danışmanlık

9. Sınıf seviyesinden itibaren, öğrenci ve velilerimizi yurtiçi üniversite süreci (YKS) konusunda bilgilendirmek üzere çalışmalarımıza başlıyoruz. Kariyer Merkezi olarak, 10. sınıfta öğrencilerin mesleki yönelimlerine yardımcı olmak için ilgi ve yetenek testleri uygulayarak, ders seçimlerini doğru bir şekilde yapmalarına katkıda bulunuyoruz.

Öğrencilere mesleklerin tanıtılması için, her yıl “Meslek Tanıtım Günü” etkinliği düzenliyoruz. 10.,11. ve 12. Sınıf seviyelerinde, öğrencilere YKS (TYT-AYT) deneme sınavları uyguluyoruz ve her öğrencinin sınav performansını gözlemleyerek gerekli stratejileri belirliyoruz.

Çalışmalarımız kapsamında sınıf sunumları ve çalıştayların yanısıra, bireysel öğrenci ve veli görüşmeleri yapıyoruz Ayrıca, yurtiçi üniversiteleri tanıtmak için “Yurtiçi Üniversiteler Fuarı ve Meslek Tanıtım Günü” ve öğrencilerle küçük gruplar halinde üniversite ziyaretleri düzenliyoruz.

Önemli Çalışma Başlıkları

• YKS (TYT-AYT) resmi sınav başvuruları
  • ÖSYM merkezi ile ilgili üniversite tercih ve yerleştirme işlemleri
  • Meslek gözlemleri, Yurtiçi Yaz Okulları
  • YKS (TYT-AYT) hazırlık süreci kapsamında bireysel strateji belirleme konularında danışmanlık
  • Yurtiçi üniversite gezileri
  • Yurtiçi Üniversiteler Fuarı ve Meslek Tanıtım Günü
  • YKS (TYT-AYT) Deneme Sınavları (10-11-12. Sınıflar)
  • Online YKS (TYT-AYT) Deneme Sınavları*
  • Online YKS (TYT-AYT) Takviye Dersleri*
Yurtiçi Üniversite Yerleşimleri
  • 2022 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.
  • 2021 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.
  • 2020 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.
  • 2019 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.
  • 2018 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.
  • 2017 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.
  • 2016 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.
  • 2015 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.
  • 2014 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.
  • 2013 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

Uzaktan Eğitim Sürecinde Yurt İçi Üniversite Hazırlığı

Eğitim-Öğretim sürecinin uzaktan devam ettiği durumlarda yurtiçi hedefi bulunan öğrencilerimizin YKS hazırlık süreçleri ve deneme sınavları online olarak kesintisiz devam etmektedir. Haftalık dersler yanında Yurt İçi Üniversite Danışmanımız öğrencilerimizle ve velilerimizle her hafta düzenli online toplantılar düzenlemekte, öğrencilerimizle 7/ 24 iletişimi sürdürmektedir.

Online YKS Deneme Sınavları
  • Her ay 2 TYT Türkiye Geneli Deneme (Nisan ayı)
  • Her ay 2 AYT Türkiye Geneli Deneme (Nisan ayı)
  • Toplamda her ay 4 online YKS deneme