MERAKLI ÇOCUKLARDAN SORUMLU BİREYLERE ETKİLEYİCİ BİR DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU...

Hisar Okulları, ülkenin önde gelen akademik kadrosuyla 25 yıldır araştırmacı, sorgulayan, özgüvenli, ahlaklı ve farkındalıkları yüksek bireyler yetiştiriyor.

879 mezunu ve 1486 öğrencisiyle Hisarlılar ülkemize, dünyaya ve insanlığa faydalı olmak için düşünüyor ve çalışıyor.

Bilişim Stratejileri Merkezi

Bilişim Stratejileri Merkezi olarak, bilgi ve iletişim teknolojilerinin, eğitim sürecinin doğal bir parçası olarak yer almasını sağlamak üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Yazma Becerileri Merkezi

Yazma Berileri Merkezimizde ziyaretçilerin yazar kimliklerine ilgi gösterilen, yazma üzerine konuşulan, samimi ve rahat bir ortam bulunmaktadır. Eğitmenler, fikirlerin geliştirilmesine ve mümkün olan en açık ve etkili biçimde ifade edilmesine yardımcı olmayı hedeflerler.

İnovasyon Merkezi

İnovasyon Merkezi; teknoloji toplumu ile etkileşimi ve K-12 eğitiminde mükemmeliyete ulaşma çabasını destekleyen, geliştiren hedefleri barındıran STEAM odaklı programlarla öğretmek ve öğrenmek için disiplinler arası ve çok disiplinli bir platform olarak tasarlanmıştır.

Üniversite Danışmanlık ve Kariyer Merkezi

Hisar Okulları’nın misyon ve vizyon tanımına uygun olarak Kariyer Merkezimizde yürüttüğümüz çalışmalarda, öncelikli hedefimiz öğrencilerimize ders seçimi, kariyer yönelimi, üniversite hazırlık -başvuru ve tercih süreçlerinde rehberlik etmek ve destek sağlamaktır.

Kültür Merkezi

Kültür Merkezimiz tam donanımlı profesyonel konser, tiyatro ve sergi salonları ile Hisar Okulları öğrencileri, velileri, idari ve akademik kadrosu, kardeş okullar ve çevre sakinleri arasında bir kültür köprüsü oluşturmaktadır.

Spor Merkezi

Spor Merkezimiz, pek çok farklı branşta spor yapmaya olanak sağlayan donanım ve alt yapısı ile öğrencilerimizi tüm hayatları boyunca sürdürebilecekleri aktif yaşam alışkanlıkları kazandırma konusunda desteklemektedir.

SAYILARLA HİSAR

K-12 seviyesinde toplam öğrenci