Hisar Lisesine, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ile Kayıt Kabul

Hisar Lisesi Hazırlık ve 9. Sınıfa Liseye Geçiş sınavı (LGS) ile öğrenci kabul etmektedir.  2023-2024 Akademik yılı için Lise Hazırlık ve 9. Sınıf kontenjanımız dolmuştur.

İlginize teşekkür ederiz.

Kayıt İşleri Ofisi İletişim Bilgileri
Tel: 0212 364 00 00 (ext.105-143)
E-Posta: hisarkayitisleri@hisarschool.k12.tr

Hisar Lisesi Tanıtım Kiti

Hisar Okulları ve Hisar Lisesi hakkında detaylı bilgi almak için ilgili bağlantı linklerine tıklayabilirsiniz.

Tanıtım Kitimiz İçinde Yer Alan Bilgi ve Dokümanlar:

Hisar’dan Haberler
E-Bültenlerimiz

Hisar Okullarındaki gelişmeler, öğrenci etkinlikleri, projeler ve başarı haberlerinden derlediğimiz e-bültenlerimizi okumak için lütfen tıklayın.

Rehberlik
E-Bültenlerimiz

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüzün hazırladığı velilerimiz için yönlendirici bilgiler içeren e-bültenlerimizi okumak için lütfen tıklayın.

Mezunlarımızdan
Haberler

Eğitim ve mesleki kariyerlerine dünyanın dört bir yanında prestijli kurumlarda devam eden mezunlarımızdan haberleri okumak için lütfen tıklayın.