Lise Ara Sınıf Seviyelerine Aday Öğrenciler

Ara sınıf seviyelerine öğrenci alımı, ilgili eğitim yılı için okulumuza başvuruda bulunan aday öğrencilerimizle okul idaresinin kararı doğrultusunda, sınav sonucuna göre ve kontenjan olduğu takdirde gerçekleşmektedir. Sınav değerlendirmeleri sonrasında okulumuza kabul edilen öğrencilerden yedek listeler oluşturulur. Kontenjan açıldıkça yedek listeden sırası gelen öğrenci velisi kayda davet edilir.

Lise Ara Sınıf Geçiş Sınavı
8 Mayıs 2021, Cumartesi, Saat 10.00

2021-2022 Eğitim-Öğrenim Dönemi Lise Ara Sınıf Geçiş Sınavları online (çevrimiçi) olarak gerçekleştirilecektir. Lise seviyesi için ön başvurular 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 16.00'ya kadar kabul edilecek olup başvuruda bulunmak isteyen aday velilerin online ön başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Formu dolduran aday velilerin Kayıt Kabul Ofisimizden teyit almasını önemle rica ederiz.

Online olarak gerçekleşecek sınavlar için belirtilen teknik hazırlıklarınızı test edebilmeniz amacı ile her bir okul seviyesinde teknik hazırlık oturumları düzenlenecektir. Buna göre; Liseye aday öğrenciler için 7 Mayıs 2021 Cuma günü saat 14.00'de teknik hazırlık oturumu yapılacaktır. Teknik hazırlıkları yapabilmeniz açısından bu oturumlara katılmanızı önemle rica ederiz.

Kayıt İşleri Ofisi İletişim Bilgileri

Tel: 0212 364 00 00 (ext.105-143)
E-Posta: hisarkayitisleri@hisarschool.k12.tr

Hisar Lisesi Tanıtım Toplantısı:

Ara sınıf geçiş sınavları öncesinde Hisar Lisesi hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen aday velilerimiz için online (çevrimiçi) tanıtım toplantıları gerçekleştirilecek olup detaylı tarih ve saat bilgisini aşağıda bulabilirsiniz.

• Hisar Lisesi Tanıtım Toplantısı: 28 Nisan 2021, Çarşamba, saat 20.00