Lise Ara Sınıf Seviyelerine Aday Öğrenciler

Ara sınıf seviyelerine öğrenci alımı, ilgili eğitim yılı için okulumuza başvuruda bulunan aday öğrencilerimizle okul idaresinin kararı doğrultusunda, sınav sonucuna göre ve kontenjan olduğu takdirde gerçekleşmektedir. Sınav değerlendirmeleri sonrasında okulumuza kabul edilen öğrencilerden yedek listeler oluşturulur. Kontenjan açıldıkça yedek listeden sırası gelen öğrenci velisi kayda davet edilir.

Lise Ara Sınıf Geçiş Sınavı
8 Mayıs 2021, Cumartesi, Saat 10.00

2021-2022 Eğitim-Öğrenim Dönemi Lise Ara Sınıf Geçiş Sınavları online (çevrimiçi) olarak gerçekleştirilecektir. Lise seviyesi için ön başvurular 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 16.00'ya kadar kabul edilecek olup başvuruda bulunmak isteyen aday velilerin online ön başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Formu dolduran aday velilerin Kayıt Kabul Ofisimizden teyit almasını önemle rica ederiz.

Online olarak gerçekleşecek sınav için belirtilen teknik hazırlıklarınızı test edebilmeniz amacıyla teknik hazırlık oturumu düzenlenecektir. Buna göre; Liseye aday öğrenciler için 3 Mayıs 2021 Pazartesi günü teknik hazırlık oturumu yapılacaktır. Teknik hazırlıkları yapabilmeniz açısından bu oturuma katılmanızı önemle rica ederiz.

Kayıt İşleri Ofisi İletişim Bilgileri
Tel: 0212 364 00 00 (ext.105-143)
E-Posta: hisarkayitisleri@hisarschool.k12.tr